Близки на починалата 56-годишна жена, която беше брутално пребита на

...
 Близки на починалата 56-годишна жена, която беше брутално пребита на
Коментари Харесай

Бруталният побой на жена от 17-годишен: Според близки причината е счупено огледало

 

Близки на умрялата 56-годишна жена, която беше брутално пребита на 30 юли в Перник, се събраха пред Съдебната палата в града, с цел да изискат правдивост и присъди и за двете момчета.

След съвсем два месеца в кома в болница дамата умря. Според нейни близки повода за жестокия побой е спор за счупено огледало.

„ Те са имали някакъв спор, някакво огледало е счупила вуйна ми “, сподели племенникът на умрялата Борис Василев.

„ Всичко ѝ беше потрошено, мозъкът ѝ не функционираше, на самия пердах като се е прибрала е получила инсулт и тя ми сподели: „ единия го познавам “. Той си е съизвършител, той я заговаря, другият стартира да я бие “, описа сестрата на умрялата жена Анелия Иванова.

 Времето на 23 септември: Слънчево с температури до 29° България 2 мин. Времето на 23 септември: Слънчево с температури до 29°  Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “ Съдържание от партньори 3 мин. Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “  Трус от 3,4 по Рихтер с епицентър Скопие Светът 1 мин. Трус от 3,4 по Рихтер с епицентър Скопие  Разследват гибелта на колоездач, паднал в необезопасена шахта в Пловдив България 3 мин. Разследват гибелта на колоездач, паднал в необезопасена шахта в Пловдив  Делян Пеевски: Румен Радев нагнетява публично напрежение България 2 мин. Делян Пеевски: Румен Радев нагнетява публично напрежение  Плащаме по-евтино гориво, в случай че зареждаме сами: Колко ще спестим? Тази сутрин 3 мин. Плащаме по-евтино гориво, в случай че зареждаме сами: Колко ще спестим?  Кой облепи с рекламни стикери за божествен газ столична гимназия? Тази сутрин 2 мин. Кой облепи с рекламни стикери за божествен газ столична гимназия?  Организация на обединените нации за престрелките сред Израел и „ Хизбула “: Близкият изток е на ръба на злополука Светът 2 мин. Организация на обединените нации за престрелките сред Израел и „ Хизбула “: Близкият изток е на ръба на злополука  Времето на 23 септември: Слънчево с температури до 29° България 2 мин. Времето на 23 септември: Слънчево с температури до 29°  Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “ Съдържание от партньори 3 мин. Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “  Трус от 3,4 по Рихтер с епицентър Скопие Светът 1 мин. Трус от 3,4 по Рихтер с епицентър Скопие  Разследват гибелта на колоездач, паднал в необезопасена шахта в Пловдив България 3 мин. Разследват гибелта на колоездач, паднал в необезопасена шахта в Пловдив  Делян Пеевски: Румен Радев нагнетява публично напрежение България 2 мин. Делян Пеевски: Румен Радев нагнетява публично напрежение  Плащаме по-евтино гориво, в случай че зареждаме сами: Колко ще спестим? Тази сутрин 3 мин. Плащаме по-евтино гориво, в случай че зареждаме сами: Колко ще спестим?  Кой облепи с рекламни стикери за божествен газ столична гимназия? Тази сутрин 2 мин. Кой облепи с рекламни стикери за божествен газ столична гимназия?  Организация на обединените нации за престрелките сред Израел и „ Хизбула “: Близкият изток е на ръба на злополука Светът 2 мин. Организация на обединените нации за престрелките сред Израел и „ Хизбула “: Близкият изток е на ръба на злополука

За жестоката експанзия стана ясно от видео, което в края на юли бе публикувано в обществените мрежи. Инцидентът е от 29 юли пред денонощен магазин в квартал „ Изток “ в Перник.

Той към този момент е пълновръстен, само че ще носи наказателна отговорност за действие, осъществено като малолетен

На клипа се виждат две момчета – едно, което първо заговаря дамата, която сяда на една от масите. Към тях се доближава и 17-годишният юноша, който с два удара в главата смъква дамата на земята. Следват голям брой удари и ритници в региона на главата и лицето ѝ.

На 31 юли Районният съд в Перник задържа малолетния причинител. Той има предходни престъпни действия – владеене на опиати и кражба, само че защото е малолетен е с чисто правосъдно минало.

 

След като дамата умря се чака прокруатурата да промени обвиняването на причинителя. Предстои да бъде осъществена съдебно-медицинска експертиза.

Инцидентът е от 29 юли пред денонощен магазин в квартал „ Изток “

В случай, че се откри, че гибелта на дамата е настъпила поради побоя, на младежа ще бъде повдигнато обвиняване за причиняване на гибел.

Въпреки че младежът, нанесъл жестокия побой, към този момент е пълновръстен, той ще носи наказателна отговорност за действие, осъществено като малолетен и наказването му ще бъде редуцирано според разпоредбите, споделиха от прокуратурата.

„ Извършителят се е възползвал от правото си да не дава пояснения, само показва страдание за осъщественото “, допълниха от Окръжна прокуратура-Перник.

В обществените мрежи се популяризира и фрапантен видеоклип от насилието

Ако съдът го признае за отговорен, той може да получи сред 5 и 12 години затвор.

За другото момче няма доказателства и не се открива съучастничество в осъществяването на закононарушението.

Към този миг няма учредения да му бъде търсена наказателна отговорност, сподели още окръжният прокурор на Перник.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР